‘Më doje aq shumë, më braktise, tani nuk qesh dot më’, vajza e parodistit vlonjat nuk mbahet dot, trishtimi po e m.byt

Edhe kjo e sotmja ka qenë një ditë po aq e dhimbshme sa e djeshmja për familjen e parodistit të madh që Vlora dhe gjithë Shqipëria e deshi shumë për atë që na jepte në skenë.

Vajza e Muhamet Likos, ka rrëqethur të madh e të vogël me këto fjalë të ndjera që ka shkruar përbri fotove të reja që ka publikuar të të atit që sot nuk jeton më.

“Më doje aq shumë dhe më lëndove, më kishe Pikën e Dobët dhe më braktise, më falje gjithmonë buzëqeshje dhe tani nuk qesh dot më. Më hoqe forcën, më solle pikëllim në shpirt, përse mi bërë gjithë këto kur më thoshe që unë dhe Rozent Liko ishim arsyeja që ti jetoje dhe merrje frymë. Përse ike tani? Përse o Muhamet o Bushua ynë I shtrenjtë. Ooooooooo zot çfarë dhimbje na le pas, ooooooo zottttttt. Nuk e di si do të ecë kjo jeta ime por një gjë e di me siguriiiii dashuria ime për ty është dhe do jetë e pazëvendësueshme dhe më e bukura në botë. Engjëlli im, shpirti im i bukur…… Sa do të doja të kishe marrë nga ditët e mia o Bushua im i shtrenjtë.”