“Më kapi dhe më tërhoqi zvarrë, tani do të të pë*dhu.noj”. Mes lotësh, gruaja rrëfen tm.errin: Kur më…Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Itali, ku një shqiptar ka tentuar të përdhunojë nënën e ish të dashurës italiane.Pasi 40 vjecari ishte ndarë nga e dashura, e përndiqte e më pas sulmoi nënën e saj.Pas akuzës nga 57 vjeçarja, shqiptari është dënuar me 5 muaj burg nga gjykata në Itali.

“Më kapi nga krahu i djathtë dhe më tërhoqi zvarrë në cep të pallatit dhe më mbështeti në mur. ‘Tani do të të përdhunoj’, ishin këto fjalët që i përsëriteshin vazhdimisht. Ai më bëri presion’, është shprehur në gjykatë gruaja mes lotësh.