‘Me telefon 7000€’/ Kujtim Gjuzi shpalos pasuritë e tij: Kam Sllonin e para 20 viteve në shtëpi

Kryetari i Partisë Konservatore, Kujtim Gjuzi i ftuar në “Opinon” ka treguar çmimin marramendës së telefonit të tij.

Gjatë fjalës së tij, Gjuzi ka treguar se telefoni i markës “Vertu” është i bërë posaçërisht për Partinë Konservatore dhe kushton plot 7000€.

Në pasurinë e tij, Gjuzi numëron edhe një makinë tip “Mercedez Benz Sllon” dhe një orë nga kompania e famshme “Atlantic”.“Kam në shtëpi një makinë Sllon të para 20 viteve. E kam akoma në shtëpi.”