Mediat greke: Përdh.unohet në b.urg nga të bu.rgosurit e tjerë shqiptari që vr.au studenten Eleni Topaloudi

Mediat greke vazhdojnë të shkruajnë për rastin e rëndë të përdh.unimit dhe më pas të vr.asjes të studentes nga Greqia, Eleni Topaloudi.

“Loutraki”, një portal grek shkruan se shqiptari Aleksandër Luca, i dë.nuar tashmë me bu.rgim të përjetshëm në bu.rgun e Evangelismos, është përdh.u.nuar në qe.li nga të bu.rgosurit e tjerë. Media në fjalë nënvizon se i riu nga Shqipëria kishte pl.agë në pjesën an.ale dhe mendohet se kanë ardhur, për shkak të një “përdh.unimi të pazakontë”.

Zbulimi i përdh.unimit të 19-vjeçarit të akuzuar në vra.sjen e studentet 21-vjeçar Eleni Topaloudi në Rodos është bërë nga mjekët e bu.rgut.

I riu nga Shqipëria Luca ka thënë se është dhu.nuar nga të bu.rgosurit e tjerë, ndërsa ndaj tij ishte ushtruar dhu.në edhe në bur.gun e Avlonës, ku ishte më herët.

Shqiptari ka deklaruar përpara mjekëve se mund të ishte përdhu.nuar, pasi ishte zgjuar në një vend tjetër, pa pantallona e pa mbathje. Policia greke ka nisur hetimet për këtë ngjarje.