Memet “pushtojnë” rrjetin: Edvin porosit fustanin, ju ngref studentëve

Protesta e studentëve ka ngjallur mjaft reagime dhe në rrjetet sociale, ku është mbështetur masivisht  nga shumë personazhe të njohur të medias dhe shoqërisë civile.

Gjithashtu reagime ka ngjallur dhe komenti i kryeministrit Edi Rama, i cili i cilësoi studentët që po protestonin si ngelës.

Nëpër rrjetet sociale janë shpërndarë meme që ironizojnë Ramën dhe evidentojnë frikën që ka kryeministri ndaj protestave.

Ndërkohë që gazetari Agim Xhafka shkruan ne Facebook se do të çoj mbesën megjithëse e vogël, tek protesta e studentëve që të mësojë mos heshtë para çdo qeverie që përbuz dhe fyen brezin e ri, shkruan Fax web.

Shihni memet që kanë pushtuar rrjetet sociale