Merr një tjetër rrjedhë protesta, ja ku po shkojnë protestuesit

Pasi ka përfunduar fjalën tek kryeministria, kreu i opozitës Lulzim Basha në krye të protestës kanë nisur marshimin e tyre. Protestuesit po drejtohen për tek Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit e më pas Parlamentit.

Pas tyre, e ka radhën Ministria e Brendshme dhe Drejtoria e Policisë Tiranë.

Simbolika e këtij marshimi proteste janë institucionet e kapura nga krimi- Parlamenti dhe Qeveria, si dhe institucionet që janë vegla të dhunës barbare policore mbi qytetarët dhe liritë e të drejta e tyre.