Merren vendimet e rëndësishme. Ja çfarë kanë vendosur pedagogët në mbledhjen e shumëpritur

Është mbyllur asambleja e akademikëve të Universitetit të Tiranës.

Asambleja ka dalë me disa kërkesa.

“Të themelohet sindikatë për të mbrojtur pedagogët. Deri në një reagim të përgjegjshëm të ministrisë dhe Rames i drejtohemi asambleve të fakulteteve të analizojnë situatën. Urojmë  që asambletë të ndjekin shembullin e disa fakulteteve. Deri tani kemi 4 vendime të asambleve ku thonë se ligji i arsimit të lartë të rrezohet”, janë disa nga qëndrimet e mbajtura sot gjatë Asamblesë.

Kujtojmë që pedagogët kanë bojkotuar mësimin prej ditësh tashmë, ku nuk tërhiqen nga qëndrimi i tyre kundër Ligjit të Arsimit të Lartë.

Ata kanë mbështetur  edhe studentët në kërkësat e tyre.