Merret vendimi bo.mb.ë për fatin e pronave të Hajrave, i sekuestroi  OFL

Është  marrë sot vendimin në lidhje me pronat e shtetasit Altin Hajri e konkretisht i kompleksit Golden Resort, në Xhafzotaj , Pjezë , Durrës. karburantit “ALT- OIL 2008” dhe i një vile dy katëshe në Pjezë, Shijak, Durrës.

Gjykata ka konfirmuar vendosjen nën sekuestro. Ky vendim u bë mbi bazën e aktit normative KÇK. Vendimi iu dërgua për ekzekutim Agjensisë së Menazhimit të Pronave.

Altin Hajri i shpallur në kërkim për pen.gmarrjen e Jan Prengës, në tetor të vitit 2015 ishte i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet italiane, i dyshuar si koka e një rrjeti të tra.fikut të dr.og.ës nga Afganistani në Itali.