Merret vendimi i bu.jshëm/ Kush thotë s’ka koronavirus do dënohetTë gjithë ata persona të cilët mohojnë ekzistencën e kor.onaviru.sit do të marrin dënim.  Kuvendi i Kosovës po përgatit një ligj të ri që parashikon ndëshkim për atë që besojnë në ‘konspiracion’.Bëhet fjalë për ata persona që ndikojnë në shoqëri përmes dezinformimit, duke thënë se virusi nuk ekziston, kështu e ka shpjeguar kryetarja e kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani.“Me këtë ligj do të sankionohen personat fizik dhe juridik që nuk zbatojnë masat e vendosura nga ana e qeverisë, që pritet që nëpërmjet amandamentit të bëhet detyruese, ku parashihen ndëshkime, që me ndikimin e tyre keqpërdorin duke thënë që nuk ka virus, sepse dëmi që e bëjnë në shoqëri është i madh dhe dezinformatat e tyre nuk do të duhej lënë pa u ndëshkuar”, theksoi Osmani.