Merret vendimi nga Rektorja e re, zgjidhet problemi i vjetër për studentët e ShkodrësRektorja e re e universitetit “Luigj Gurakuqi” Suzana Golemi ka marre vendimin e pare ne detyren e re qe ju besua. Ashtu sic kishte deklaruar ne fushaten e saj, ajo ka hequr kriterin e njohjes se gjuhes se huaj per diplomen master profesional.Ajo ishte nje nder pikat e kontestuara nga vete studentet ne protestat qe zhvilluan ne dhjetorin e 2019. Negociatat me ish rektorin Bekteshi kishin deshtuar dhe kjo ishte nje prej pikave qe penalizoi ate ne zgjedhje.