Merrni sapunin me vete kur të shtriheni, brenda një ore do ju ndodhë çudia

Kjo këshillë vjen nga mjekët. Ata thonë se është zgjidhje për të eliminuar ndjenjen e pakëndshme gjatë gjumit. Sindroma e këmbëve jo të qeta është një çrregullim neurologjik që na detyron të lëvizim ndërsa flemë.

Simptomat themelore të RLS janë nevoja e madhe për të lëvizur këmbët për shkak të një ndjenje të pakëndshme ose të dhimbshme në këmbët tuaja. Përveç kësaj, ka dhimbje barku, ndjesi shpimi gjilpërash në këmbë dhe kruajtje.

Pasi sindroma e këmbëve të shqetësuara shkaktohet nga acidifikimi i muskujve, është e nevojshme të mposhtni acidin. Edhe pse mund të duket e çuditshme në fillim, sapuni gjithashtu mund t’ju ndihmojë.

Vendosni një copë sapuni nën çarçaf, afër këmbëve. Efekti do të jetë i dukshëm brenda një ore, ndërsa do të keni efekt afatgjatë nëse e bëni atë çdo ditë.