Mesazhe k.ë.rcënuese e telefonata deri natën, ish-ambasadori i BE në Shqipëri në telashe pas lidhjes intime me skenaristen në TV, arrestohet…

Mediat italiane raportojne sot se ne pranga ka rene nje skenariste e televizionit Rai, e identifikuar si 41 vjeçarja Valentina Pizzale.

Ajo akuzohet se ka k.e.rcenuar dhe sh.a.n.tazhuar ish ambasadorin qe ka punuar edhe ne Shqiperi, Etore Sequi, duke i bere telefonata deri naten vone.

“Do ti tregoj te gjitha dhe do te sh k aterroj”, i thoshte ajo mes te tjerash ne mesazhet e derguara Sequi-t.

Ai prej shtatorit ka marre postin e shefit të kabinetit të Ministrit Luigi Di Maio. Mediat italiane shkruajne se vitin 2017, Ettore Sequi dhe skenaristja kishin pasur nje lidhje te shkurter intime por qe u mbyll shpejt. Ai kishte tentuar ta mbante larg vemendjes publike tensionin qe pasoi kete mbyllje te raportit, por u detyrua te d enonconte, pas k anosjeve te vazhdueshme qe i bente gruaja.