Mesazhet tuaja nuk dihet ku përfundojnë, alarmi b.o.mbastik i Whatsapp

Nese mendoni se jeni te sigurt kur shkruani mesazhe ne median sociale whatsapp, e keni gabim.

Një firmë për sigurinë k.i.bernetike ka zbuluar një problem në aplikacionin aq shume te perdorur.

Sipas tyre, h.a.kerat arrijnë të ndërhyjnë dhe m.anipulojnë mesazhet, madje arrijnë të ndryshojnë identitetin e personit që e ka dërguar.

Ata mund të vendosin fjalët ‘në gojën e dikut tjetër’”, konfirmoi firma izraelite në një konferencë të mërkurën.

Ndër të tjera shtoi se ata kanë fuqinë që të përhapin informacione të gabuara.

Check Point përmbysi a.l.goritmin e WhatsApp dhe v.odhi të dhënat. Pasi e bëri këtë, ishte në gjendje të shihte të gjithë mesazhet që dërgohen midis uebit dhe versionit celular të WhatsApp e të m.anipulojnë këto të dhëna.