“Mesazhi ishte i qartë”/ Gazetarja Lala tregon detaje të rënda për at.entatin sot në TiranëEdhe gazetarja e njohur e kr.onikës, Klodiana Lala, kakomentuar atentatin ndaj Preng Gjinit në Tiranë.Lala thekson se autorët dhanë një mesazh të qartë, teksa shton se me shumë mundësi a.tentati vjen prej përplasj.es së fortë të fiseve Gjini- Reçi.”Në momentin e parë ishte e paqartë. Kemi siguruar pamjet nga momenti i parë të personit. Ngjarja që më shkoi që në momentin e parë ishte ajo e Skerdilajd Konomit, koha dhe vendi ku ësthë gjetur, pra po jepej një mesazh i qartë.

Kr.imi i organizuar nuk pyet nëse vret dhe kalimtarë, do të arrijë qëllimet. Familja Gjini ka pasur edhe të tjerë të vr.arë. Ky është vëllai i Armando Gjinit që është ek.zekutuar me ka.lla.shnikov para Katedrales në Rrëshen, para familjes së tij.

Bëhet fjalë për një përpla.sje të fortë të fiseve në Rrëshen. Vëllai i tij ka qenë pjesë e grupit kr.iminal të Met Kananit.”- tha Lala