Meshkujt tradhtojnë sepse femrat bëjnë këtë gabim gjatë marrëdhënies se*suale! Mos e bëni më!!!

Meshkujt zakonisht nuk kanë nevojë të jenë në dashuruar për të shijuar sek.sin.

Në fakt, ata as nuk kanë nevojë të jenë të sigurt nëse partnerja e pëlqen shumë, sepse, ata vetëm duan të jenë të ndezur.

Në përgjithësi, është më e vështirë për të gjetur një grua të interesuar vetëm për se.ks, sepse ato duan një mashkull që të jetë romantik dhe t’ia shprehë shpesh dashurinë.

Një nga gjërat që femrat gabojnë në lidhjen e tyre është se kur bëhet fjalë për sek.sin, nuk e shijojnë aq sa duhet, por futen në mendime të thella.

Ato stresojnë veten duke menduar probleme të lidhjes, pikërisht edhe gjatë marrëdhënies se.ksu.ale dhe nuk e shijojnë momentin.

Kjo është një nga gabimet, që i shtyn meshkujt ta zëvendoësojnë këtë boshllëk me një femër tjetër që dëshiron të ketë një lidhje vetëm për pasion.

Mangësitë që ai ka me partneren aktuale, mundohet t’i plotësojë me dikë tjetër që është e gatshme t’i falë një marrëdhënie seksuale ashtu si ai do