Mësuesi në Farkë që bën ‘pirueta’ përfundon si mos më keq (video)

Një mësues në Farkë bie në klasë gjatë një demostrimi, që duket si karrate. Gomarit të studios së emisionit “Stop” i vijnë propozimet e para për nuse.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=veJVntAAUck]

Janë këto disa nga situatat, që u shfaqën dhe u komentuan në rubrikën e përjavshme “Hitparade i Absurdit Shqiptar”.