Mjeku bën se.ks në krevatin e pacientit, pamjet bëjnë xhiron e botësMesa duket një doktor ka zgjedhur zyrën e tij dhe shtrtain ku viziton pacientët, për të bërë se.ks me një femër.Sipas “Mirror” doktori kishte harruar një detaj, kishte lënë dritaren e dhomës hapur, shkruan ShkodraNews. Sipas raporteve nuk dihet ende se kush e ka bërë këtë video. Video është filmuar me telefon celular.Por vetëm pak minuta më vonë mjeku nga Meksika ka arritur ta dallojë që po filmohej, por ishte tepër vonë. Imazhet se videos për pak orë kanë bërë xhiron e botës.