Mjeku i njohur e thotë troç: Ja si mund të prekemi nga k/oronavirusi

Doktori i njohur, Arjan Harxhi tregoi mënyrën se si merret k.oronavirusi. Ai tha se k.oronavirusi merret lehtësisht nga rrugët e frymëmarrjes.

“Çdo e keqe e ka një të mirë”. Këtë do ta argumentoj tani. Asnjëherë nuk ka pasur një interes kaq të madh dhe asnjëherë nuk i është kaq shumë vëmendje higjienës. E kam fjalën për ato 10 pikat që ka publikuar edhe Ministria e Shëndetësisë se si të mbrohemi nga koronavirusi- tha Harxhi.

Cilat janë rrugët që merret ko.ronavirusi?- e pyeti Eni Vasili.

K.oronavirusi mund të merret nëpërmjet rrugëve të frymëmarrjes. Pra me spërklat që dalin nga rrugët e frymëmarrjes mund të infektohesh- u përgjigj mjeku i njohur i ftuar në Open.