“Mo.nstra që të vënë ku.jën, pse i ri.vrisni familjarët’, shpër.then kunata e deputetes që i vd.iq vëllai

Aks.identi i rën.dë që i cili i mori jetën vëllait të deputetes, Blerina Gjylameti, u vu në qendër të vëmendjes edhe në lajme por edhe në rrjetet sociale.

Kjo ka bërë që, përmes një statusi në Facebook, kunata e deputetes, Majlinda Gjylameti t’i bëjë thirrje mediave të mos merren më me fat.ke.qësinë dhe t’i lënë ata në dhimbjen e tyre.

Kunata e deputetes e cilëson publikimin e pamjeve të aksidentit dhe komentet rreth tij si gjëra të poshtra që bëhen nga njerëz, të cilët ajo i quan mo.nstra që të vënë kuj.ën.

“Kjo që po ndodh me gazetarinë shqiptare është e tu.rpshme. Së pari do t’ju thoja se publikimi i videove të aksidenteve dhe si rrjedhojë komentet e lloj-lloj monstrash janë për të vënë ku.jën. Pse i ri.vr.isni familjarët?! Pse duhet të bëni show me fat.keqësitë e të tjerëve?!!! Askush nuk e di se pse mund të ketë ndodhur ky aks.ident tr.agjik.

Që ta dini ju dhe kushdo që kërkon të bëjë show ose politikë me këtë fatkeqësi, Toni kurrë nuk ecte me shpejtësi dhe kjo mund të ketë ndodhur për arsye shëndetësore. Ndaj ju lutem lërini njerëzit me dhi.mbjen që kanë dhe heshtni e mos flisni kot,”– shkruan Majlinda Gjylameti në statusin e saj.