Modelja super se.ksi rrëfen aventurën tro.nditëse me policët: Më rra.sën në qeli dhe…

Një rrëfim i çuditshëm është bërë një modele skoceze.

Ajo pretendon se ka përfunduar në burg pasi i mungonin vetëm dy fletë të pasaportës. Lacey Montgomery-Henderson, 28 vjeç, nga Glasgoë pretendon se ajo ishte trajtuar “si një kafshë” nga policët në Bangkok.

Ajo tha se është mbyllur në një qeli të “ndyrë” të Tajlandës për 24 orë nga policia. Modelja  se ishte në një udhëtim pune 10-ditor në kryeqytetin Thai, por asaj iu refuzua hyrja dhe përfundoi në burg.