Modelja super se*ksi nxjerr në në shitje vir.gjërinë, habit dhe shumën që kërkon: Vëllai më…

Një vajzë shumë e bukur, vetëm 21 vjeç, një modele e re në karrierë, ka nxjerrë në shitje virgjërinë e saj.

Arsyeja është shumë e habitshme. Ajo do që shohë botën.  21-vjeçarja nga Portugalia,  Penelope ka marrë deri tani disa oferta, që të mbledhura bashkë bëjnë rreth 250 000 euro, por shpreson që ta shesë virgjërinë për 1 milion euro.

Studentja thotë se familja e saj nuk di gjë për këtë plan dhe për këtë arsye nuk e jep emrin e saj të vërtetë. “Vij nga një familje shumë konservatore, që nuk më linte të dilja me djem. Kisha vëllain e madh që më ruante gjatë gjithë kohës, ndërsa për vete bënte çfarë të donte. Nuk ishte e drejtë”, tregon Penelope.