Moderatori i njohur shqiptar i infektuar me Covid, deklarata e tij prekëse

Moderatori i njohur shqiptar, qe punon ne RTSH, Bledi Strakosha ka rezultuar gjithashtu i infektuar me Covid-19.

“Të dashur miq, pavarësisht kujdesit të shtuar, sot rezultova pozitiv me Covid-19 😔

Ju lutem kujdesuni sa të mundeni për veten dhe të tjerët 🙏🏻”