Momente rrëqethëse, kur nëna takon pas shumë vitesh djalin e kthyer nga kampi i f.errit në SiriEndi Dumani ka përqafuar sot nënën e tij pas kthimit nga Siria, shume vite te larguar nga njeri tjetri. Lot e përqafime pa fund, emocione që prekin zemrat e çdo shqiptari.“Endri shpirti i nënës. Të puth pak mami”, shprehet nëna mes lotësh.Ndërkohë, kryeministri Edi Rama pohoi se do të kishte dashur që të sillte në Shqipëri edhe vajzën, Evën.

“Me ndihmën e Zotit do të sjellim dhe vajzën. E di çfarë tha kur më pa, po më shihte dhe më tha: Qënke plakur!,”-tha Rama.

VIDEO KETU

Lexo edhe: