Momentet dramatike jashtë morgut, kur gruaja merr vesh të vërtetën dhe del me të qara

Ata kishin shkuar qe ne oren 6 te mengjesit atje dhe prisnin ta shihnin me syte e tyre nese ishte ai apo jo.

Edhe pse kishin marre ngushellime, familjaret nuk i kishin hapur dyert e z.ise.

Ky ne videon me poshte eshte momenti kur te afermit marrin vesh nga gruaja e Admirit se ai ishte viktima e shkembimit te zjarrit dje me policine pas grabitjes ne Rinas.

VIDEO KETU