Momenti tm.erri dhe an.kthi/ VIDEO-ja e sulmit me ar.më në Gjermani, policia afrohet duke…

Sot në mëngjes është regjistruar një su.lm jashtë një sinagoge në Gjermani, ku si pasojë e shkëmbimit të zja.rrit kanë mbetur të vr.arë dy persona, një su.lm ky i regjistruar në një ditë festive për besimtarët hebraik, Yom Kippur.

Por sulme të tilla vazhduan përsëri në disa pjesë të qytetit ku një nga momentet e sulmit në Halle të Gjermanisë është regjistruar në kamerë. Pas të shtënave nga të cilat mbetën të vde.kur dy persona një tjetër person i cili dyshohet të jetë pjesëtar i grupit të sul.mit, ka qëlluar me armë zjarri tip shotgan.