Mon.struoze/ Det.yronte gruan të bënte s*ks me djalin e saj 11-vjeç, më pas babai i ne.veritshëm i…

Mbante mbyllur në shtëpi gruan dhe djalin e saj 11-vjeçar dhe i detyronte që të bënin se*ks me njeri tjetrin teksa ai i shikonte dhe filmonte gjithçka me telefon.

Janë këto episodet e vazhdueshme të dh.un.ës dhe pe.rversitetit që për ditë me radhë iu nënshtrohej gruaja dhe djali i saj, nën dh.un.ën e një 72-vjeçari amerikan.

Gjithçka zgjati deri kur gruaja arriti të gjejë mundësinë dhe e denoncoi bashkëshortin “mon.stër”.

Tashmë Jerry Gilligan, është shpallur nga një gjykatë lokale në shtetin e Arizona të SHBA, i gjetur fajtor për 18 akuza, mes tyre to.rturë, rrë.mbim dhe ab.uzim se*ksual me të mitur.