Monika Kryemadhi në super formë pas o.perimit, ja si duket në plazh

Rreth 400 të rinj dhe të reja nga e gjithë Shqipëria po marrin pjesë në kampingun veror të LRI-së, që zhvillohet nga data 26-31 gusht. Të rinjtë e LRI-së të mbledhur në Jalë, në videot që shpërndajnë, shihen teksa kanë sfiduar shiun me këngë dhe valle.

Luan Rama, Kejdi Mehmetaj dhe Floida Kërpaci ia kanë marrë valles së bashku me të rinjtë dhe kryetaren Kryemadhi. Ndërkohë, kampingun e LRI-së e ka vizituar edhe paparazzi ynë, por fshehurazi. Këto janë disa nga fotot që ai ka sjellë në redaksi. Te njëra prej tyre kemi mundësi të shohim Kryemadhin në bikini. Në fakt, duket goxha mirë tani që ka rënë në peshë.

monika1monika2monika3monika4monika5monika6