Mori djalin dhe i hapi bebelinon, nëna t.r.onditet me atë që sheh. Policia arreston babain dhe gjyshërit, u zbulua se…

Synetlliku eshte nje tradite e njohur ne shume vende te botes, e gjithashtu edhe ne Shqiperi.

Por jo te gjitha femrat e kane qejf kete gje tek bijte e tyre. Keshtu, një nënë ka mbetur e habitur kur zbuloi se djali i saj ishte bërë synet, pa lejen e saj.

Gruaja nga Notttingham, Britani, sipas BBC tha se kishte hapur pelenën e të birit dhe e kishte gjetur të mbuluar në gj a k. Ajo ishte ndjerë kaq keq sa ishte larguar nga dhoma.

Deri më tani, raporton BBC, të paktën 3 persona janë ndaluar përfshirë një 61 – vjeçar që besohet se është doktor, me akuzën e dëmtimeve të rënda të personit, me qëllim.

Djali u bë synet në Korrik të 2013 -ës kur ishte 3 muajsh dhe po qëndronte me gjyshërit e tij, të cilët janë myslimanë.

Ajo iu drejtua një avokateje për të drejtat e njeriut, e cila arriti që ta rihapte çështjen që çoi në a rrestimin e tre personave, më 21 Qershor.

Përveç doktorit, dy të arrestuarit e tjerë besohet të jenë gjyshërit nga babai të djalit.