Mos blini më aromatizues për tualetin, përdorni vetëm këtë produkt natyral dhe do mrekulloheni

Ju kemi thene shpesh se thulla shquhet për përdorimet e saj të panumërta në çdo cep të shtëpisë tuaj. Ajo eshte një agjent pastrues i mrekullueshëm pa kosto dhe pa vështirësi në gjetjen e saj.

Ja një truk i thjeshtë se si dhe ku ta përdorni atë. Ajo që duhet të bëni është të shtoni uthull në depozitën e WC-së. Ajo është një zëvendësuese e shkëlqyer e detergjentëve pastrues, të cilët janë zakonisht të mbingopur me kimikate.

Sa herë që ju të derdhni ujë në tualet, prania e uthullës do të ketë mundësinë të zhdukë të gjitha mikrobet dhe ta bëjë atë të shkëlqejë nga pastërtia.

Kështu, kjo është një mënyrë shumë e mirë për të eleminuar mykun dhe për të parandaluar erozionin brenda depozitës së WC-së.

Përdoreni këtë truk për një tualet të pastër në me vetëm një përbërës magjik shumë të thjeshtë, siç është uthulla.