Mos e humbisni sot “Amaneti”, A do ta shpëtojë dot Jaman Seherin? Zbulojeni taniAli pranon të martohet me Begumin. Si do ta presë Kiraz këtë lajm? Jaman ul krenarinë dhe shkon t’i kërkojë falje armikut të tij.Por tashmë kërkimi i faljes është shumë vonë pasi Seher po va.rroset e gjallë. A do të mundet Jaman të arrijë në kohë ta shpëtojë atë?