Mos e humbsini/ Ky është shteti që të jep 2 mijë euro në muaj për të ndezur dhe fikur një dritë

Një mundësi që s’duhet humbur!

Të gjithë do na pëlqente që të fitonim para dhe nga ana tjetër të fikim dhe ndiznim një dritë vetëm një dritë. Epo kjo punë ekziston në Suedi. Ky projekt është i financuar nga qeveria suedeze dhe personi që do e fitojë këtë vend pune do të jetë mjaft me fat.

Personi që do të fitojë këtë punë duhet që të paraqitet në stacionin hekurudhor në një kohë të caktuar dhe të ndezë dritën dhe më pas mund të shkojë ku të dojë.

Hekurudha në fjalë ndodhet në qytetin e Gothenburg.

Më pas në fund të orarit të punës, ai duhet të shkojë sërish në stacionin hekurudhorë dhe të fikë dritën.

Për këtë gjë ky person do të marrë një pagë prej 2000 euro, pushime vjetore të paguara dhe pagesa për fondin e pensionit.

Dhe ky person është me fat edhe pse nuk mund ta pushojnë, pozita e tij është e garantuar për pjesën tjetër të jetës së tij.