‘Mos harxhoni lekët kot se jam gj.allë’, 38-vjeçari befason familjen, ata e dinin të v.d.ekur, po e v.arr.osnin kur u përballën me…

Një histori me të vërtetë e frikshme është regjistruar në fshatin Godmiaha në Kenia. Një familje mori t.r.onditje kur zbuluan se një i afërt i tyre që ata besonin se kishte v.d.ekur dhe ishte gati të v.a.r.rosej u rishfaq në ceremoninë e tij të f.u.n.eralit.

38-vjeçar Kennedy Olwa u z.h.duk nga shtëpia rreth dy dekada më parë dhe kështu kur mbërriti lajmi se ai kishte v.d.e.kur nga sëmundja e pazbuluar dhe eshtrat e tij u transferuan në m.orgun e spitalit nga policia, familja shpejt shkoi në m.org për të mbledhur trupin për v.a.rrosje.

Shefi i policia tha se familja me të vërtetë ishte informuar për v.de.kjen e djalit të tyre, pas së cilës disa persona u dërguan në m.org për të zbuluar nëse personi që u mor atje nga policia ishte Olwa.

Pasi e panë trupin, anëtarët e familjes ishin të bindur se ishte trupi i djalit të tyre Olëa, kështu që ata bënë njoftimin për v.d.ekjen nëpërmjet radios.

38-vjeçari dëgjoi në radiot lokale lajmin për vdekjen e tij shkoi në shtëpi për të informuar familjen se ai është akoma gj.a.llë, për të ndaluar marrëveshjet e panevojshme dhe të kushtueshme fu.neralit.