Mos i përdorni më dhe pse janë të shijshme, këto ushqime shkaktojnë kancer

Është e trishtueshme, por e vërtetë se shumë prej ushqimeve që për ne janë të shijshme,  është provuar se janë më të këqijat. Kjo për shkak se ato janë ndërtuar artificialisht për të rritur artificialisht përmasën, sasinë e sheqerin apo kripë, që në mënyrë natyrale nuk mund të ndodhë.

Mos lejoni që prodhuesit e mega-ushqimeve të botës të luajnë me sigurinë e familjes suaj! Shikoni listën e mëposhtme të disa prej ushqimeve që mund të shkaktojnë kancer, për ti eliminuar ose shmangur sa më shumë të jetë e mundur:

Patatinat

Ëmbëlsirat me ngjyrues artificial

Frutat dhe perimet me OMGJ

Turshit

Ushqimet e konservuara

Salmon i kultivuar

Ushqimet e ngrohura në mikrovalë

Sasi e tepër e alkoolit

Mishi i përpunuar

Vaji i përdorur disa herë

Pijet shumë të nxehta

/ShkodraNews/