“Mos kërko se.ks se në fyt të ngec”. Anxhela Peristeri habit të madh e të vogël, zbulon kë ka ‘zhdukur’ nga ***: E u.rreja kur…

Këngëtarja Anxhela Peristeri ka bërë një deklaratë që ka shkaktuar jo pak të qeshura në  “Wake Up”. Ajo ka rrëfyer se në repertorin e saj muzikor, ekziston një këngë të cilën e ka fshirë, sepse e u.rrente. Sipas këngëtares kënga me titullin “Mos kërko se.ks” e vitit 2014, nuk ishte një zgjedhje personale, por e menaxherit të saj.

Anxhela Peristeri ka rrëfyer se teksti dhe fjalët e kësaj kënge, nuk i përshtateshin natyrës së saj, dhe një pjesë e shkëputur nga refreni, që këngëtarja zgjodhi ta risjellë në emision, nuk duket aspak i natyrës së saj.