Mos shkoni në shtrat sonte pa lexuar këto 3 këshilla, do ju duhen për një natë të zjarrtë

Nëse doni të keni një marrëdhënie fantastike në shtrat, sidomos sonte, duhet të ndiqni këto 3 hapa të thjeshta.

Tregohuni të ndershëm– Nuk mund të arrish suksese të mëdha në nivelin e inteligjencës seksuale, për aq kohë sa nuk ndërton një dialog të shëndoshë me partnerin duke qenë e sinqertë. Ajo që duhet të bësh është të mësosh të jesh e ndershme me fantazitë e tua dhe në çdo rast të kërkosh atë që ke dëshirë.

Luaj me imagjinatën– Në qoftë se në kokën tënde ka vend vetëm për mendime të tilla si punë, fëmijë dhe detyrat e përditshme, ajo që duhet të bësh është të ndalesh për një moment, të marrësh frymë thellë dhe të mbyllesh në një dhomë me qirinj dhe muzikë të qetë, ku të fillosh të mendosh për situata që do të doje të përjetoje në shtrat. Prandaj, tregoji atij histori dhe gjëra të ndryshme nga ato që ke dëgjuar rreth seksit dhe nëse të pëlqejnë, kërkoja që edhe ju t’i praktikoni.

Mbaji dritat ndezur- Meshkujt deri më sot nuk e kanë kuptuar pse femrat kërkojnë të fiken dritat kur nisin lojërat erotike. Ki parasysh se nëse meshkujt duan të shkojnë në shtrat, kjo sepse ata duan të shijojnë edhe lakuriqësinë e partneres së tyre./ShkodraNews