Mos u çudisni, ndodh në një lokal në Tiranë. Pronari jep njoftimin e rrallë pas asaj që i bëri shteti

Një lokal në Tiranë, që ka kaluar nga biznes i vogël në biznes të madh, ka bere qe te merre nje vendim qe do rendoje mbi klientët.

Pasi lokali në fjalë ka rritur çmimet e shërbimeve.

“Te nderuar kliente! Ju bëjmë me dije se Organet Tatimore e kanë parë të arsyeshme që biznesi ynë të kalojë në Biznes të Madh. Nga kjo rritje e kostove jemi të detyruar të rrisim çmimin e kafes dhe ujit me 10 lek. Ju faleminderit për mirëkuptimin’ shkruhet në njoftimin e biznesit.”