Mos u mërzisni nëse e keni pen.isin e vogël/ Ja çfarë thotë ekspertja e s*ksit

Më në fund vjen një lajm i mirë për të gjithë ata meshkuj që kanë një pe.nis të vogël. Një djalë ka shkruar tek rubrika Reddit për të treguar historinë e tij personale për eksperiencën s*ksuale që ka patur me femrat me mikrop.enisin e tij.

Ai shkruan:

Kam lexuar çdo artikull, studim dhe postim rreth mikrop.enisi dhe duket sikur ka një konsensus që gratë nuk marrin kënaqësi nga penetrimi.

Në filma ju shihni dy personazhe kryesorë që afrohen me njëri-tjetrin nën një atmosferë shumë romantike, ata puthen dhe fillojnë të bëjnë s.eks. Ajo që ma thyen zemrën është se e di që nuk do jem kurrë në gjendje t’i jap një gruaje atë kënaqësi që mund ta përjetojë me një mashkull që “s’vuan” nga mikrop.enisi.

Unë e di që mund t’i jap asaj kënaqësi me anë të stimulimit, por nuk është e njëjta gjë. Gratë flasin për “mbushje” siç është ndjenja më e mahnitshme në botë dhe ndihem keq që nuk mund t’ua siguroj këtë ndjenjë.

Gjithashtu kam provuar ta vr.as veten më parë, teksa kam qëndruar sipër në ndërtese me orë të tëra duke menduar të hidhem por nuk e bëra dot.”

Këtij problemi të të riut i ka dhënjë një përgjigje ekspertja e se.ksit Elizabeth McGrath.

Ajo tha:

S.eksi është ndjesia e gjithë trupit tonë. Kur flasim për marrëdhënie sentimentale dhe marrëdhënie se.ksuale besoj që biseda mund të shtrihet shumë më gjerë se sa tek madhësia. Në vend që të përqendroheni tek kjo, mundohuni të gjeni mënyra të tjera, siç janë lodrat e se.ksit. Çfarë të keqeje kanë nëse ju japin kënaqësi dhe ndiheni rehat me përdorimin e tyre.

Jeta nuk rrotullohet rreth madhësisë së p.enisit që ka partneri apo jo?! A nuk keni gjëra të tjera që ju përmbushin kur jeni me të? Epo, duhet t’ja bëni vetes këtë pyetje para se të mendoni se jeta juaj varet nga madhësitë.”

Në lidhje me mënyrën se si burrat duhet t’i tregojnë një partnereje faktin se ata kanë një pe.nis më të vogël se mesatarja, McGrath mendon se nuk ka nevojë për një paralajmërim, pasi kjo e përforcon idenë se nuk është diçka normale kur në fakt është më se normale.

Pra, nëse ju keni një mikrop.enis nuk është fundi i botës. Gjëja më e rëndësishme është të argëtohesh, në fund të fundit të gjithë janë të ndryshëm.