Muzika në z.i, h.umb j.etën teksa këndonte live këngëtari i njohur dhe i dashur. Ndaloi një moment dhe tha…ja fjala e funditKantautori dhe këngëtari amerikan David Olney nuk jeton më.Ai fatkeqesisht humni jeten teksa ishte në skenë e po performonte muziken e tij te pelqyer nga fansat.71-vjeçari mendohet se pësoi a.t.ak në z.emër teksa po këndonte në Florida.

Olney u ndal në mes të një këngë dhe tha “më vjen keq” e në pas vendosi dorën në kraharor, tha kolegu i tij i Scott Miller, i cili po performonte së bashku me Olney në Festivalin 30A Songëriters në Santa Rosa.

Gjatë karrierës së tij Olney nxori më shumë se 20 albume solo.

Albumi i tij i dytë përfshin këngën “Deeper Well”, të cilën Emmylou Harris e përfshiu në albumin e saj në Wrecking Ball të 1995.