Muzikë, biseda të p.i.sta dhe p*r.no, çfarë u gjet në celularin e shqiptarit që i bëri gj.ë.mën studentes

Dy djem shqiptarë u vunë në p.ra.ngat e policisë greke në ishullin R.odos pak ditë më parë.

Ata dy.shohet se kanë lidhje me ngjarjen ku h.umbi jetën 21 vjeçarja greke Helena T.o.paloudi.

Detaje të reja, të cilat të lënë pa fjalë u zbuluan nga k.qyrja e celularëve dhe kompjuterave të tyre.

Sot mediat greke raportojnë se të rinjtë shqiptarë kanë vijuar të nga.cmojnë femra të tjera dhe janë argëtuar duke dëgjuar muzikë me motive k.r.i.minale, pas kryerjes së v.r.asjes.

“Mami, unë jam një k.r.iminel”, është një nga kërkimet në internet të 21 vjeçarit grek vetëm 24 orë pas ngjarjes ku studenten e kishin hedhur nga shkëmbinjtë në det.

Në mënyrë të veçantë, rreth orës 21.31, në mbrëmjen e 29 nëntorit 2018, i riu ka hyrë në internet dhe ka lexuar lajme për gjetjen e trupit të vajzës në det dhe një orë më vonë, rreth orës 22:27 minuta, ka dëgjuar këngë sikur asgjë nuk kishte ndodhur.

Cinizmi i tij shkon edhe më tej kur vetëm disa orë pas krimit, ka komunikuar në Facebook me një tjetër vajzë.

Kur ajo iu përgjigj negativisht “ngacmimeve” të tij, ai nuk u lënduar dhe kërkoi për katër vajza të tjera në Facebook.

Mesazhet me miqtë në telefonin celular zbuluan se si në kohën e arrestimit të tij, i pandehuri 21 vjeçar ka vazhduar jetën e tij sikur asgjë nuk kishte ndodhur. Madje, ai ka shkëmbyer mesazhe me një shokun e tij për shëtitje dhe stërvitje në palestër.

Provat tregojnë gjithashtu se natën e vrasjes së 21 vjeçares, i riu grek ka kërkuar për filma pornografik përmes Google dhe YouTube.