Na e fshehin nga të gjithë! Kjo recetë e vjetër ruse realizon ëndrrën e çdo njeriuKjo recetë e vjetër ruse ka provuar të jetë shumë efektive në reduktimin dhe eliminimin e përhershëm të qimeve nga trupi juaj.Depilimi dhe rruajtja çdo ditë mund të jetë e mërzitshme dhe konsumon kohë, kështu që gratë janë duke kërkuar një zgjidhje të përhershme të këtij problemi.Veçanërisht të pakëndëshme janë qimet ne fytyrë sepse është një problem estetik dhe ndikon në vetëbesimin e grave.

Receta që gjeni më poshtë ka aftësinë për të hequr të gjitha qimet e padëshëriuara nga trupi juaj pa asnjë efekt anësor.

Përbërësit:

Ujë, Lëvozhga të arrave (jo pjesë të gjelbra) Si ta përgatisni këtë recetë?

Thani lëvozhgat e arrave dhe digjini ato. Shtoni pak ujë në hirin e arrave që të mund të merrni një krijoni një masë homogjene.

Lëreni të qëndrojë për rreth 12 orë. Pastaj zhytni një copë pambuku në këtë masë dhe aplikoni këtë krem në pjesët nga ku doni të hiqni qimet e padëshiruara.

Lëreni të veprojë për rreth 30 minuta. Kur ju të keni përfunduar me këtë procedurë, pastroni vendin mirë. Kaq e thjeshtë është dhe lamtumirë qime!