Nami/ Efektivi i Policisë sherr me 2 efektivë të Policisë Bashkiake, ja si vajti më pasNjë efektiv i Policisë ka bre sherr me 2 efektivë të Policisë Bashkiake paraditen e sotme.Punonjësi i Policisë Ardit Zenelaj kanosi efektivët V.S. dhe K.K.Mësohet se konflikti ka nisur pasi, efektivi Zenelaj nuk iu bind urdhrit të dy policëve bashkiake.

Ndërkohë nuk ka detaje në lidhje me ngjarjen, ndërsa po punohet për zbardhjen e plotë të sherrit mes tyre.