Nami në qytet me ko.ronavi.rusin, nga shefi i komisariatit, te punonjësi i Bashkisë dhe mësuesi…bum rastesh  Situata shumë e rëndë me ko.ronavi.rusin në të gjithë Qarkun e Beratit. Mësohet se është konfirmuar pozitiv me koronavirus shefi i Komisariatit të Urës Vajgurore.Gjithashtu i infektuar ka rezultuar edhe një punonjës bashkie në qytetin e gurtë.Ndërkaq, në Berat rezultojnë të infektuar një mësues tek “Bab Duda”, një nxënës në shkollën “Ajet Xhindole” dhe tre edukatore te “10 Korriku”.

Po ashtu i infektuar gjatë orëve të fundit në Berat rezulton edhe një dentist.