Nami në Tiranë, plas keqas tek drejtoria e policisë. Ja fotot

Pas arrestimit të sekretarit organizativ të PD-së Sait Dollapi kreu i opozitës Lulzim Basha, ish deputetë dhe qytetarë iu drejtuan drejtorisë së Policisë së Tiranës.

Por edhe këtu policia nuk po e kursen dh.unën, gazin lotsjellës dhe makinat me ujë me presion.