Natë e fr.ikshme për motrat e njohura, burri u shkon në shtëpi dhe… ngrihet alarmi në vilat e tyre

Duket se nuk ka qene aspak një nate e mire për  dy nder motrat me te pasura ne bote.

Ne orët e vona te mbrëmjes se djeshme, shtëpia e Kim Kardashian dhe Kylie Jenner, është sul.muar nga një hajdut.

Kamerat e sigurisë kanë regjistruar një burrë rreth shtëpisë se Kylie Jenner në Hidden Hill të Kalifornisë, të hënën.

Të njëjtën natë, hajduti është parë edhe tek shtëpia e Kim Kardashian duke kërkuar diçka në kutinë postare.

Pasi i dyshuari u vu re nga ekipi i sigurisë, ai ja doli të arratisej. Nuk dihet ende identiteti i tij e as nëse ai arriti të merrte diçka.