Ndarja nga jeta e aktores së madhe, Zamira Kita rr.ëq.eth me fjalët e saj

Të shumtë kanë qenë reagimet për lajmin e trishtë që morëm se aktorja e shumë roleve në kinematografinë shqiptare u nda nga jeta.

Aktorja e mirënjohur shqiptare Valentina Çaçi u shua dje në qytetin e Korçës ku i përkushtoi s.akrificat e saj si artiste dhe Nënë truallit të vendlindjes.

Valentina Caci është aktorja që la një vulë të pashlyeshme interpretimi në skenën e teatrit të Korçës dhe kinematografisë shqiptare.

Drejtoresha e Teatrit në Korcë, Zamira Kita ka postuar në Facebook e saj edhe një dedikim ku njofton se sot do të mbahen homazhet në nder të aktores së madhe.