Ndarja nga jeta e gazetarit të njohur, reagon Sokol Balla: Duhet të mbajë zi gazetaria, me të vdἰq…Ndarja nga jeta e gazetari amerikan të njohur në mbarë botën, Larry King, si pasojë e Covid, ka prekur edhe gazetarin tonë Sokol Balla.Balla shprehet se bashkë me 87-vjeçarin ka vd.ekur paanshmëria dhe se bota e gazetarisë duhet të mbajë zi.“Ai intervistoi 50 000 njerëz. Ai bëri pyetje të thjeshta: ‘Unë mendoj se mysafiri është ylli’, ishte shprehja e tij. Por, ai ishte vetë ylli.

Në fund ai ndërroi jetë nga Covid-19. Gazetaria televizive duhet të mbajë zi për Larry King. Me të vdiq edhe paanshmëria”, shkruan Balla.