Ndezi rrjetin me këngën e ‘hormonit’, Luljeta e Përputhen bën veprimin tjetër bombëKa shkaktuar reagime te shumta te ashpra Luljeta e “Përputhen +40”, me këngën “S’ta jap” që theu rrjetin.65-vjeçarja Luljeta Nallbani ishte dje ne Ftese ne 5 dhe hyri në studio duke kënduar live refrenin e këngës, duke sqaruar më pas se i gjithë qëllimi i saj është të argëtohet e jo të bëhet këngëtare.Luljeta ndau më shumë detaje nga momenti kur vendosi të bashkëpunonte me Ndriçimin, madje nuk ngurroi të sqaronte edhe domethënien e tekstit.

“Unë ndenja deri në 4 të natës duke kënduar si bilbili. Të këndosh të 4 të natës, të nxjerrësh dhe këngën…Kënga ka fjalët ‘ulet hormoni, ngrihet-ulet llamba’.

Tani pjesa e Çimit ishte “ma jep, ma jep” dhe është fjala për buzën. Njerëzit ndoshta e kanë komentuar keq”, sqaroi ndër të tjera 65 vjeçarja.