‘Ndihmat vetëm për militantët e PS!’Ish-kryeministri Berisha ka denoncuar, ndarjen militanteske të ndihmave nga qeveria, duke i ndarë banorët me parti. Berisha i është referuar mesazhit dixhital të një qytetareje e cila denoncon ndarjen e ndihmave nga Bashkia Rrëshen për militantët socialistë.
‘Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sbPershendetje Z Berisha… Uroj te jeni mir familjarisht…
Doja te shprehja ni shqetesim… Jam banore e qytetit Rreshen..
Bashkia po ndan ndihma duke i ndare banoret me parti… Sapo erdhen ndihmat ne fshatin Tarazh dhe ato familjet qe jan me bindje politike me PD.. nuk i shperndan ndihma…
Ky esht Ndrec Deda i Bashkis Reshen.. Ndajn fshataret sipas bindjeve politike… Turp per Qeverin.. ne keto dit te veshtira ndajn banoret…’