Ndiihmë/ Ah e shkreta grua, u prek për të tretën herë nga sëmundja e rëndë, ajo që kërkon tani është prekëseRejhane Begolli eshte gruaja 48 vjeçare nga Peja e cila vuan nga ngushtimi i rrugëve të frymëmarrjes apo stenoza.Por e shkreta eshte prekur për të tretën herë nga kjo sëmundje. Këtë herë i duhet të udhëtoj drejt Turqisë ndërsa shërimi do të kushtoj 25 mijë euro.Një pjesë është siguruar nga Ministria e Shëndetësisë ndërsa pjesa tjetër është e papërballueshme për familjen.

049662244 dhe 049612362 janë numrat e familjarëve të Rajhanës të cilat mund t’i kontaktoni për t’i ndihmuar.