Ndodh tra.gjedia/ Rrëzohet avioni, disa të vd.ekur

Një aeroplan bom.bardues e Luftës së Dytë Botërore është rrëzuar duke shkaktuar vde.kjen e 7 personave. Aeroplani i rrallë model B-17, në bordin e të cilit ndodheshin 13 persona, u rrëzua në një aeroport në shtetin amerikan të Connecticut.

Gjashtë anëtarë të bordit sipas mediave të huaja kanë shpëtuar.

Avioni ishte i regjistruar si avion civil dhe nuk ishte më në përdorim nga ushtria amerikane, thanë ekspertë të aviacionit amerikan.